top of page

Mensenlief, de Chinese pipi is matig positief.

We leken deze week wel teruggekatapulteerd in de tijd. Het coronavirus leek wel helemaal terug van weggeweest. Ongeveer exact zoals 3 jaar geleden komt de paniek opnieuw uit China, of dat is toch wat onze politici en onze regimepers ons trachten wijs te maken. Zij beweren immers dat de situatie in China momenteel dramatisch is, maar dat China dit niet wil toegeven. Het toeval wil natuurlijk dat Chinezen best wel uitbundig nieuwjaar kunnen vieren. Ik nodig u uit om de beelden van vorige week even op te zoeken, zeker de beelden van Wuhan, Beijing en Shanghai… prachtige beelden. Prachtig vuurwerk ook. Als u deze beelden zelf bekijkt dan heeft u dadelijk begrepen dat er in China helemaal geen probleem is. Met alle Chinezen, maar niet met den deze. Wat we deze week hebben gezien is wederom een knap staaltje van angstcreatie. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de media doen opnieuw hard hun best om de wereld bang te maken voor alweer een nieuwe COVID-variant. XBB.1.5 zou de meest besmettelijke variant zijn tot nu toe. Dit hebben we precies al eerder gehoord, niet? We zagen zowel in België als Nederland zelfs al politici die terug de nutteloze maskertjes beginnen te dragen. Vroegen waren het bandieten die gemaskerd waren, nu onze politici. Uiteraard is dit heel toevallig en zal ik nooit beweren dat onze politici misdadig zijn. Dit laatste is een leugen, uiteraard ga ik dit beweren want zelfs een blinde ziet ondertussen welk vuil spel onze beleidsmakers met ons spelen om de macht te kunnen behouden en hun eigen zakken nogal rijkelijk te vullen.


De Belgische minister van Volksgezondheid heeft zichzelf deze week eigenlijk nog belachelijker gemaakt dan we van hem gewoon zijn. Hij beloofde immers dat hij alle pipi van alle Chinezen die een vliegtuig naar ons land nemen ging controleren op corona. Gisteren kwam hij al zo fier als een gieter melden dat de eerste pipi was getest en deze was, wat had u gedacht, matig positief. U zal er ook niet van verschieten dat de test gebeurde in het labo van zijn dikke vriend Marc Van Ranst. Als ik hen samen zie moet ik trouwens altijd denken aan Laurel en Hardy, al waren die wel een stuk sympathieker natuurlijk. Ik hoop oprecht dat al die Chinezen die nog naar ons land moeten vertrekken expres veel asperges eten voor hun vertrek. De Nederlandse minister van Volksgezondheid was trouwens stikjaloers op zijn Belgische tegenhanger en vond dat hij niet kon onderdoen. Aangezien de Nederlanders hem vierkant zouden uitlachen met het pipiverhaal gooide hij het evenwel eerst over een andere boeg. Hij vroeg alle senatoren om uit hun winterslaap terug te keren om zo snel mogelijk zijn coronawet definitief en permanent goed te keuren. Straf toch eigenlijk he? Ontzettend veel Nederlanders hebben zich verschillende keren laten beetnemen en lieten zich al 4 of 5 keer prikken en toch moet er nog een coronawet worden gestemd. Het is alsof deze minister andere intenties heeft? Goede intenties zullen het alleszins niet zijn, want ook in Nederland heeft de minister van Volksgezondheid, net zoals in België, niet geïnvesteerd in meer bedden in de ziekenhuizen. De wet die hij er zo graag door wil heeft als enige doel om de bevolking te kunnen controleren en onderdrukken. We zien dit fenomeen trouwens momenteel in verschillende Europese landen en dan weet je ondertussen toch al dat er een beetje stront aan de knikker is. Ik maak deze vergelijking niet omdat het hoofd van Ernst Johan Kuipers op een knikker lijkt, al is dat wel het geval natuurlijk. Het plannetje van minister Kuipers mislukte echter, want de senatoren waren te lui om terug te komen en stuurden hun kat. Maar de minister is al even ondemocratisch als zijn voorganger Dansen met Janssen, Hugo de Jonge en hij regelde alles keurig en snel via een noodverordening. Op die manier kan hij ook vanaf aanstaande dinsdag alle Chinezen verplichten een coronatest uit te voeren alvorens het land binnen te mogen. Verder geldt het dringende advies om een medisch mondkapje te dragen aan boord van vluchten van en naar China en wordt er meer getest op het rioolwater bij Schiphol. Uiteindelijk kan hij zo toch ook net als de Belgische minister de pipi controleren. Je moet blijkbaar toch een beetje ziek zijn in je hoofd, of alleszins heel rare fetisjen hebben, om minister van Volksgezondheid te worden.


Het is momenteel heel moeilijk om te voorspellen wat er de volgende weken en maanden gaat gebeuren. Ik ga alleszins zeer goed opvolgen wat er volgende week in Davos gaat gebeuren. Van 16 tot 20 januari komen daar immers, zoals elk jaar, alle “belangrijke” mensen samen voor de jaarlijkse vergadering van het World Economic Forum. Uiteraard gaat klimaatverandering daar het belangrijkste topic worden. Ik vermoed ook dat de angstporno rond corona nog maar een goede week zal duren en dat we vanaf 16 januari de knop terug zullen omdraaien naar het klimaathysterisch gedoe. Met deze agenda gaan ze immers exact hetzelfde als met de coronamaatregelen kunnen bewerkstelligen én gaan ze nog wat stappen verder kunnen gaan door alles wat we doen te monitoren. Uiteraard met de intentie om CO2-uitstoot te reduceren. Ik ga vooral uitkijken naar wat in Davos zal gezegd worden over kritische stemmen die “desinformatie” verspreiden. Door de coronawaanzin hebben immers wereldwijd enorm veel mensen de leugens eindelijk doorprikt en dit is een gigantisch probleem voor Klaus Schwab en zijn vriendjes. Volgens mij zijn ze daarom momenteel in paniek en zullen ze daarom heel spoedig een tandje trachten bij te steken. Logischerwijs gaan ze daarom manieren zoeken om de kritische stemmen monddood te maken. Ik vermoed dat ze deze mensen, waar ik zelf bij hoor overigens, gaan trachten te framen als terroristen. Met terroristen mag je immers alles doen. De WHO deelde trouwens onlangs via Twitter nog een video waarin ze de wereld waarschuwden dat antivaxxers gevaarlijker en dodelijker zijn dan terrorisme, nucleaire proliferatie en wapengeweld. Ik vermoed dat we dit soort onzin weldra veel meer zullen horen. Benieuwd of onze regimepers ook dit verhaaltje even keurig zal brengen. Ik maak me hier echter ook niet al te veel zorgen over, want ondertussen snappen genoeg mensen hoe de vork aan de steel zit. Als ze nu nog verder zullen gaan in het marginaliseren van kritische stemmen gaat het nog sneller in hun eigen gezicht ontploffen. We moeten het wel goed opvolgen en tijdig genoeg mensen op de hoogte brengen van hoe ze het spelletje deze keer zullen spelen.


Een tweede reden voor de paniek van het globalistische clubje is dat de vaccinatieschade zo groot aan het worden is dat het stilaan zelfs bijna onmogelijk wordt om het uit de media te houden. De olifant in de kamer is ondertussen zo groot dat hij ten gevolge van een hartstilstand is overleden. Het is trouwens ontzettend grappig dat het tegenwoordig not done is om te vragen of iemand die plots kwam te sterven gevaccineerd was. Opeens is deze informatie privé. Een jaar geleden was dit niet zo privé, want toen moest je bewijzen dat je geprikt was om op restaurant te mogen. Dat vonden we toen prima. Het kan verkeren wist Bredero al, hij was natuurlijk zelf ook niet gevaccineerd. Slimme man. Je moet jezelf trouwens eens de vraag stellen hoeveel mensen jij persoonlijk kent die enorm ziek geworden zijn of zijn gestorven door corona? Hoeveel mensen ken je daarentegen die recent heel ziek zijn geworden door de prikken? Hoeveel jonge mensen uit jouw omgeving hebben sinds heel recent problemen met hun hart? Hoeveel jonge mensen uit jouw omgeving hebben recent een operatie aan hun hart ondergaan? Hoeveel relatief jonge mensen uit jouw omgeving zijn recent plots gestorven? Je moet deze vraag echt stellen aan mensen die nog minder kritisch zijn dan jezelf. Als je deze vragen stelt dan zie je hun ogen bijna letterlijk opengaan. Ook in de sportwereld is het tegenwoordig echt schrijnend. Voor de vaccinatiecampagne waren er in de grote Europese sportcompetities gemiddeld 29 hartaanvallen per jaar, sinds de vaccinatiecampagne zijn er 1500 hartaanvallen geteld. Elke dag lees je over een bekende sporter in de krant, elke dag opnieuw. Het wordt echt eens tijd dat ook de media de link begint te leggen. Als prikslachtoffers dan net zo veel media-aandacht krijgen als de vuurwerkslachtoffers de afgelopen week hebben we heel snel een prikverbod.


Uiteraard was dit een bewust bruggetje naar het vuurwerkverbod waar de afgelopen dagen steeds meer over geroepen wordt. Ik heb nooit in mijn leven vuurwerk afgestoken en ga het ook nooit doen. Ik gun het echter wel anderen die dit wel willen doen. Ik ben het stilaan beu dat we alles willen verbieden omdat een paar idioten domme dingen deden. Als we dit doortrekken gaan we in de nabije toekomst zowat alles moeten verbieden. Dit gedrag is volgens mij het gevolg van het feit dat een steeds toenemend deel van de bevolking is opgegroeid onder een dictatuur. Deze mensen kunnen niet meer om met vrijheid en hebben dwang en controle nodig. Bij vrijheid komt verantwoordelijkheid en deze kunnen te veel luie en gemakzuchtige mensen blijkbaar niet meer nemen. Maar goed, we laten het allemaal niet aan ons hart komen, tenzij je wel geprikt bent natuurlijk. Sorry voor dit kleine mopje, humor is belangrijk, ook voor het hart trouwens. Humor is dan ook de beste bescherming tegen het universum. Probeer daarom vandaag vooral te lachen, het maakt je trouwens ook mooier en dat vinden we stiekem toch allemaal een beetje leuk, niet?


Naar een beetje oude, maar eigenlijk zeer goede gewoonte eindig ik ook graag vandaag met enkele quotes die professor Rik Torfs deze week deelde via Twitter:


'Collectieve verantwoordelijkheid' van alle 'Belgen' voor het koloniaal verleden of 'wij allemaal' voor de 'klimaatramp'. Laat u geen nieuwe erfzonde aanpraten door de seculiere profeten van vandaag.


De dag is nabij waarop humor 'desinformatie' wordt genoemd.


Vroeger was een 'expert', en terecht, iemand die veel van een bepaald onderwerp afweet. Vandaag is het iemand die het laatste woord spreekt en elke verdere discussie uitsluit. Of hoe een woord zijn betekenis kan verliezen.


Zou het echt zo zijn dat de democratie in de Verenigde Staten groot gevaar loopt en er in Europa geen vuiltje aan de lucht is, zoals onze media graag berichten?


Steven Arrazola de Oñate2.058 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

5 comentarios


Estelle Sanders
Estelle Sanders
11 ene 2023

Bedankt Steven voor de knappe tekst. Inderdaad in mijn omgeving zijn veel mensen zeer ziek momenteel enkele vrienden hebben een longontsteking , waarvan er enkelen zijn opgenomen in het ziekenhuis. Als ik hun dan zeg waarschijnlijk van de vaccins ontkennen de meesten, gelukkig zijn er toch bij waarvan ze wakker zijn geworden. Ongelooflijk hoe vele gewoon gebrainwasd zijn. Groeten.

Me gusta

Niettegenstaande de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid brandhout heeft gemaakt van alle maatregelen doet men gewoon verder, dit kan dankzij de medewerking van de reguliere media.

In België blijft een gedegen onafhankelijke evaluatie van het coronabeleid voorlopig uit. In Nederland doet men tenminste nog een poging. De Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid licht het Nederlandse coronabeleid in verschillende stappen door. Wat volgt, is ontluisterend.


De raad beveelt de Nederlandse regering aan om beter voorbereid te zijn op toekomstige pandemieën, en om het effect van alle genomen maatregelen individueel te onderzoeken. Opvallend daarbij is het tweede deel van het onderzoek,

https://www.onderzoeksraad.nl/nl/aanpak-coronacrisis-deel2

dat het beleid beschrijft van september 2020 tot de zomer van 2021.


Dat haast geen enkele ingreep in het leven…

Me gusta

Kuipers wordt ook wel Voldemort genoemd.

Me gusta

Net geplast, pipi vol immuniteit, onze politici, media,virologen....we gaan ze NOOIT vergeten......wappie,complotdenker, compleetdenker.


Me gusta

Niet alleen sporters sneuvelen met ongeziene aantallen ook het aantal bizarre auto-ongevallen scoort hoog. Bochten gemist, van de baan geraakt, tegen boom- lantaarnpaal of gevel. Jonge mensen die blijkbaar plots het bewustzijn verliezen en dus ergens tegen knallen. Ook hier op de Canarische eilanden is paniek troef zo zou, volgens een bepaalde bron de gemiddelde jaartemperatuur sinds 1950 met ongeveer 6@7graden gestegen zijn. Van 16 naar iets boven de 22 🙄

Me gusta

Met uw kleine steun blijft deze website online zonder reclame

Doneer een bedrag naar keuze. Met €1 euro zijn wij al enorm tevreden.

Dankjewel voor uw steun!

bottom of page