top of page

Boeken

In November 2022 verscheen mijn eerste boek en sinds 23 augustus 2023 ligt mijn tweede werk in de rekken van de betere boekhandel.

cover voor website.JPG

01

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.

Dit boek werd in april 2023 te Amsterdam bekroond met de Indie Award voor beste boek non-fictie van 2022 van het Nederlandstalige taalgebied.

02

Ooit was ik een soldaat.

In augustus 2023 zal het tweede boek van Steven verschijnen. In dit indrukwekkende werk deelt hij het aangrijpende verhaal van zijn tijd als militair officier in Kandahar, Afghanistan. Dit meeslepende relaas werpt een bijzonder licht op de periode waarin hij in deze onrustige regio verbleef. Steven neemt de lezer mee op een emotionele reis, waarin hij openhartig zijn ervaringen, uitdagingen en persoonlijke groei als militair en mens beschrijft. Dit boek biedt een unieke inkijk in het complexe landschap van oorlog en de impact die het heeft op degenen die er direct bij betrokken zijn. Met zijn meesterlijke pen en diepgaande reflecties laat Steven ons nadenken over de veerkracht van de menselijke geest en het belang van begrip en empathie in tijden van conflict.

CANVA Boekomslag.png
bottom of page