top of page

Kindermisbruik: De Beerput Die Blijft Borrelen

GODVERGETEN, de serie die nogal wat stof doet opwaaien. Politici reageren verontwaardigd. Hetzelfde oud stof dat zo elke 10 jaar weer opwaait en intussen al doordrenkt is met bloed, zweet en schaamteloze schande, als je ’t mij vraagt. En die verontwaardiging van politici? (Weerom) een mooi staaltje schijnheiligheidstoneel.


Dat de verhalen van overlevers die als kind werden misbruikt door een priester of pater vandaag, anno 2023, nog altijd realiteit blijken te zijn, is een absolute schande. Een schande die door alle bisschoppen in de hele wereld gekend is en door het Vaticaan systematisch in de doofpot wordt gestoken. Dat de pers dit nog maar eens moet blootleggen is een onvergeeflijke blaam voor de criminele kerkleiders in dit land, maar ook voor vrouwe Justitia, die het wellicht te pijnlijk vindt om haar blinddoek af te nemen, en voor de hele politieke wereld, wiens Pinoccio neus alsmaar langer wordt, van schijnheilige verontwaardiging wellicht. Want verrast zijn omdat het probleem van kindermisbruik vandaag nog maar eens de kop opduikt, is blijk geven van een ernstige vorm van dementie. Of onwil.


Even terug naar 2006. In de documentaire “Sex Crimes and the Vatican” onderzoekt BBC Panorama de beschuldigingen tegen de katholieke kerk wegens het verdoezelen van seksuele misdaden. De reportagemakers leggen een geheim document bloot dat werd afgedwongen door kardinaal Joseph Ratzinger twintig jaar voordat hij paus Benedictus XVI werd, waarin werd uiteengezet hoe de Kerk moet omgaan met beschuldigingen van seksueel verzoek binnen de grenzen van het Sacrament van Verzoening. Dit document, getiteld Crimen Sollicitationis – wat in het Latijn de misdaad van uitlokking betekent – biedt richtlijnen voor het omgaan met beschuldigingen van bestialiteit, homoseksuele handelingen of gedrag van seksuele aard met preadolescente kinderen. Een richtlijn die naar alle bisschoppen in de wereld werd gestuurd, dus ook de Belgische! De film laat zien hoe de Kerk omging met beschuldigingen van seksueel wangedrag door priesters en bisschoppen. De documentaire toont aan dat de katholieke kerk de schandalige misdaden probeerde te verdoezelen en dat de instructie afkomstig was van een van de hoogste autoriteiten in het Vaticaan, een kardinaal die uiteindelijk tot paus werd gewijd.


Er werden al tientallen boeken geschreven over hoe het Vaticaan totalitaire regimes ondersteunt, regeringen in haar macht heeft en pedofielen en hun facilitators in de kerk afschermt.


En onze regering is verontwaardigd? Het zal wel.


En het is nog maar het topje van de ijsberg.


Het Dutroux verhaal kent iedereen wellicht nog wel. Maar herinner je je het verhaal van Regina Louf nog, in de nasleep van Dutroux? Vanaf september 1996 getuigde Regina Louf, ook bekend als X1, voor de speurders van Neufchâteau over kinderprostitutienetwerken in België. Haar gruwelijke verhalen bleken vele griezelig correcte feiten te bevatten. Nadat in de loop van 1997 het onderzoek werd stilgelegd., publiceerde De Morgen de dossiers en trad Regina Louf uit de anonimiteit in een legendarische Panorama-uitzending. Daarna ontstond een ware mediaoorlog waarin bepaalde journalisten, politici en andere opiniemakers poogden haar zo ongeloofwaardig mogelijk voor te stellen, dikwijls niet gehinderd door enige feitenkennis. Ondertussen zijn belangrijke delen van haar verhaal geverifieerd en bevestigd.


De Roze balletten? De affaire rond seksfuiven eind jaren ’70 met minderjarigen waarbij heel wat namen van hooggeplaatste politici en functionarissen naar boven komen? Ze werden afgedaan als hersenspinsels, maar de talrijke getuigenissen die vanuit verschillende hoek werden afgelegd, lopen perfect overeen om zondermeer als pure verzinsels te worden afgeschilderd.


Anneke Lucas is een vrouw die vandaag spreekt. Zij werd als seksslavin misbruikt in België door de meest ziekelijke autoriteiten in de hoogste structuren van dit land. Haar verhaal is pakkend maar moedig. Wat Anneke zegt is een bedreiging voor de machtsstructuur. Dus ze moet verzwegen worden. Maar ze spreekt.


PIZZAGATE: In het najaar van 2016 komt in de US een nieuw schandaal aan het licht: Het verhaal werd naar de complottheorie-vuilbak verwezen en afgedaan als Fake news, door de Russen geïnitieerd. Ja, dat zal wel. Allerlei bizarre verwijzingen naar pizza en daaraan gerelateerde woorden in de vreemde en bizarre ‘Podesta-mails’ (Joe Podesta is de voormalige Chief of Staff van president Bill Clinton), waarbij ook Hillary Clinton betrokken was, werden onthuld door WikiLeaks. Uit verschillende zaken met betrekking tot kinderhandel blijkt dat pedofielen codetaal gebruiken om onopgemerkt te blijven. Men gebruikt onder andere pizza gerelateerde woorden en andere etenswaren als codetaal voor specifieke vormen van kindermisbruik.Pizzagate is alles behalve debunked. Er zijn meerdere bronnen die meldingen maken van georganiseerd kindermisbruik in de hoogste politieke kringen van Washington DC. Er is heel erg veel indirect bewijs dat kopstukken binnen de Democratische Partij zoals John Podesta, Huma Abadin, Anthony Weiner en Hilllary Clinton betrokken zijn bij dubieuze praktijken en op zijn minst een voorkeur voor macabere zaken hebben. De gelekte e-mails van Hillary Clinton en Podesta, de social media berichten van James Alefantis en de graphics van Comet Ping Pong bevatten tal van verwijzingen naar pedofilie en satanisch ritueel misbruik. Er kan geen twijfel over bestaan dat deze vorm van georganiseerd misbruik bestaat.

En er zijn links naar Europa en naar België.

En onze regering is verontwaardigd? Het zal wel.

De zaak Pichal is heel even een hot item in de media maar zal wellicht vakkundig uitgedoofd worden. Net zoals de vele klachten die Conner Rousseau aan zijn broek heeft, geseponeerd worden. Alles wat met seksueel kindermisbruik heeft te maken, wordt vakkundig weggewerkt. Dat zal wellicht ook met GODVERGETEN weer het geval zijn. Er wordt een parlementaire onderzoekscommissie opgericht, maar wat daaruit gaat voortkomen, zal niet verder reiken dan een advies dat dit stoute dingen zijn die niet meer mogen gebeuren. Ik weet al langer dat kindermisbruik een veel groter en duister kantje heeft in de wereld en in België. Het is een beerput die door een hogere macht systematisch wordt dicht gehouden, maar die op ontploffen staat.

Het is aan ons, het volk, om ernaar te kijken, hoe erg dit ook is, en dit te blijven aankaarten.


Want onze regering is verontwaardigd. Het zal wel, ja.


Peter Van den Broucke2.541 weergaven12 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

12 Comments


Voor wie meer onderzoek wilt doen is deze website ook zéér interresant....


https://isgp-studies.com/scare

Like

Nog even een website met heel veel informatie.

https://www.ellaster.nl/

Like

Dankjewel voor deze post.

Voor nog meer survivors die zich net als Anneke Lucas uitspreken kun je (onder andere) luisteren naar de volgende vrouwen:

Max Lowen

Jeanette Archer

Cathy O'Brien

Fiona Barnett

Chantal Frei

Laura Worley

Gloria Masters

Het koningshuis, het Witte Huis, het Vaticaan en vele zeer bekende namen worden door deze vrouwen ontmaskert.

Anneke's eigen podcast is al een bron van informatie en ook de interviews van Max Lowen - te vinden op haar website unbroken.global - zijn van onschatbare waarde.

Bil en Hillary Clinton en Huma Abadin zaten overigens ook gezellig in de Lolita express met Jeffrey Epstein.

Daarnaast is de YouTube serie 50 voices of ritual abuse ook een absolute must see.

We mogen niet meer…

Like

Peter Braet
Peter Braet
Oct 10, 2023

Een goeie film over het onderwerp, een film die om duidtere redenen nooit de bioscoop haalde. Hier met Nederlandse ondertitels beschikbaar:

https://yeahmovies.to/movie/sound-of-freedom-413xx/1-1

Like
Replying to

De meningen over de film Sound of Freedom zijn verdeeld. Er is een interview op YouTube van Tim Ballard met Donald Trump. In dat interview breekt Tim Ballard een lans voor de Clinton Administration voor het bouwen aan de muur tussen de VS en Mexico. De Clintons worden echter volop genoemd als daders.

Ik vind het overigens wel een goede zaak dat de film de human trafficking aankaart want het is zeer belangrijk om mensen wakker te schudden. Veel overlevers echter - waaronder Anneke Lucas - zijn kritisch omdat veel daders uit de politieke hoek niet genoemd worden. Op de website https://www.ellaster.nl/ is hierover nog meer informatie te vinden.

Like

Pah Cartwright
Pah Cartwright
Oct 07, 2023

De verhalen van Anneke en Regina stemmen ook perfect overeen met die van Brice Taylor, Thanks for the Memories en Cathy O'Brien, Trance formation of America. Ja hoor, Hillary of Pierre, de papa van Justin en de Cia, met haar programma Mk Ultra...

Like

Met uw kleine steun blijft deze website online zonder reclame

Doneer een bedrag naar keuze. Met €1 euro zijn wij al enorm tevreden.

Dankjewel voor uw steun!

bottom of page