top of page

Eindelijk begint het tij te keren

Afgelopen weekend doorbrak de Vlaamse media eindelijk de stilte rondom de olifant in de kamer: de corona-injecties en hun bijwerkingen. In een voor hen toch wel gedurfde zet bracht VTM Nieuws een uitgebreide reportage naar aanleiding van de resultaten van een grootschalig onderzoek onder maar liefst 99 miljoen gevaccineerden. Dit onderzoek bracht vier ernstige bijwerkingen aan het licht, een onthulling die voorheen onbespreekbaar leek. Als je dit enkele jaren geleden durfde neer te pennen op sociale media werd je dadelijk gestraft met een ban van enkele dagen tot een maand en het bericht werd sneller verwijderd dan Marc Van Ranst kritische stemmen blokkeert op Twitter. Het narratief was immers al enkele jaren dat de vaccins veilig en efficiënt waren. Dit was geen leugen, het waren twee leugens. Uiteraard is dit helemaal geen fijn nieuws dat er zoveel mensen zeer ziek werden van deze injecties. Het is echter wel belangrijk om dit te brengen zodat dezelfde fouten in de toekomst niet meer gemaakt worden.


Het nieuws dat werd gepresenteerd, is echter slechts het topje van de ijsberg. Terwijl de media nog steeds benadrukken dat bijwerkingen zeldzaam zijn en dat massale vaccinatie een goede zaak was, beweren echt kritische wetenschappers al jaren dat deze campagne waarschijnlijk de grootste medische fout ooit is. Helaas worden deze wetenschappers nog steeds weggezet als verspreiders van desinformatie.


Er zijn echter ook steeds meer gevaccineerde artsen en wetenschappers die hun fouten erkennen. Zeker wanneer zij zelf de vaccins met overtuiging hebben genomen en aan hun kinderen gegeven is het de moeite waard om te luisteren wanneer zij spreken. Ze kunnen immers niet worden afgeschilderd als anti-vaxxers. Dit weekend was er opnieuw een arts, Dr Annette Bosworth (beter bekend als Dr. Boz), die naar buiten trad en de video die ze op haar YouTube kanaal brengt is zeker de moeite om eens te bekijken. Omdat de kans groot is dat het op sociale media nog steeds wordt gecensureerd breng ik het hier vandaag op mijn website. Ik denk dat het zeker de moeite is om dit te delen met vrienden of familieleden die nog steeds geloven in het narratief van de afgelopen jaren. U mag in de comments zeker ook andere interessante video’s over deze problematiek delen die de moeite waard zijn om te bekijken.Steven Arrazola de Oñate

6.243 weergaven11 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

11 Comments


W
W
Feb 28

Een moedige arts homeopaat die 30 jaar werk heeft verricht vooral naar het post vaccinatiesyndroom en autisme bij kinderen en behandeld met succes .


https://www.tinussmits.nl/3734/home.aspx

CEASE Autisme

Een zeer effectieve methode om autistische kinderen te behandelen!

Dat is mijn conclusie na meer dan 300 autistische kinderen te hebben behandeld, van welke ernst dan ook. In de praktijk bleek autisme een stapeling van verschillende oorzaken te zijn, waarvan bij zo'n 70-80% van de kinderen vaccinaties mede verantwoordelijk zijn, bij 80-90% van deze kinderen zijn ook toxische medicijnen en andere stoffen betrokken en bij ongeveer 5% zijn ook doorgemaakte ziektes van de ouders of het kind zelf betrokken. Welke stoffen uit de voeding  en het milieu een rol spelen wordt nog onderzocht.…

Like

Een dame met een lichtelijk ADHD symptoom.

Maar we moeten niet overdrijven. Als van al die miljoenen vaccinaties een aantal te maken krijgen met bijwerkingen, hoe triest dat ook is als het je overkomt, kun je niet doen alsof miljoenen bijwerkingen hebben in plaats van een paar honderd.

Like
Replying to

5,3 miljoen dollar per jaar, niet slecht voor een rekkenvuller bij C1000

https://rocketreach.co/ninefornews-profile_b42b25b0fe061800

Like

W
W
Feb 26

Pierre Van Damme: “We weten niet hoe het werkt, maar laat de booster gewoon zetten” - PNWS


https://p-magazine.com/nl/articles/grapjurk-pierre-van-damme-als-ongevaccineerden-het-al-overleefd-hebben


😱😷🤧😅


Like

Spijtig dat de video versneld werd tot 1,5 alvorens u het plaatste en vertragen gaat alleen tot 0,5 maar het zou tot 0,75 vertraagd moeten kunnen worden om weer de natuurlijke snelheid te benaderen.

Ondertussen is het stilte voor de storm en wordt de bevolking in slaap gesust tot de verkiezingen achter de rug zijn, en dan gaan we weer:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/02/23/vier-jaar-na-eerste-coronagevallen-bij-ons-de-kans-op-een-nieu/

Over het censureren van wat buiten het "narratief" valt:

https://rwmalonemd.substack.com/p/the-end-of-democracy-what-im-describing

Like
Replying to
Like

Met uw kleine steun blijft deze website online zonder reclame

Doneer een bedrag naar keuze. Met €1 euro zijn wij al enorm tevreden.

Dankjewel voor uw steun!

bottom of page