top of page

De eerste viool van Vivaldi speelt valser dan ooit.

Al meer dan twee jaar schrijf ik met regelmaat van de klok over wat er gebeurt in ons land en de wereld. Vaak was ik ontgoocheld, geregeld was ik kwaad, soms moest ik enorm lachen. Meestal was ik hoopvol maar soms was ook ik wat ontmoedigd. Deze week vond ik echter één van de beste weken van de afgelopen jaren want er waren een heel aantal zaken die klonken als schitterende muziek in mijn oren en ik vertel jullie bij deze heel graag waarom ik zo optimistisch ben.


Vooreerst hebben deze week eindelijk veel meer mensen ingezien wat voor een egoïstische en onbekwame premier Alexander De Croo werkelijk is. In 2018 schreef hij nog een boek “De eeuw van de vrouw” waarin hij schreef dat de toekomst bezig is en vrouwelijk is maar ondertussen weten zowel vriend als vijand dat hij helemaal geen sikkepit geeft over vrouwen en zijn voornaam zelden eer aandoet. Hij is Alexander, alles voor hem en niets voor een ander. Hij zou beter een toontje lager zingen na het cynische Vivaldi theater van de afgelopen weken en maanden. Onlangs stierf er (helaas weer) een kindje in een crèche en de bevoegde minister moest geen ontslag nemen. Vorige week hadden we (helaas weer) een agent die werd vermoord en alle politievakbonden eisten geheel terecht het ontslag van de bevoegde minister, maar ook hij mocht blijven. Deze week was er dan staatssecretaris Eva De Bleeker die haar werk eerlijk en correct wou doen door de juiste cijfers in de begroting op te nemen, en zij moest opstappen, omdat ze niet snel genoeg naar de pijpen danste van onze leugenachtige premier. De Belgische begroting voor volgend jaar bleek eerder deze week 1,7 miljard euro slechter dan een maand geleden werd ingediend bij de Europese Commissie. Reden: de voorlopige kosten voor de federale btw-verlaging op energie waren niet meegeteld. Het is alleszins een hele week een welles-nietes spelletje geworden dat vooral één ding heeft duidelijk gemaakt: Alexander wou per se valse cijfers in zijn begroting. Eva vond dit niet oké en bleef redelijk lang tegenstribbelen, maar plooide uiteindelijk toch en valideerde op vraag van Alexander de budgettaire leugens. Door het snelle knip- en plakwerk viel de hernieuwde begroting echter gigantisch door de mand. Alexander zag dan geen andere uitweg dan Eva te ontslaan om zijn (oneerlijk) gezicht te redden. Dit kwam hem ook goed uit, want hij broedde al maanden op het idee om MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez een hak te zetten en dat kon hij nu eindelijk waarmaken door Alexia Bertrand staatssecretaris te maken in ruil voor haar overstap van MR naar Open VLD. Dit scenario lag dan ook al maanden op tafel. De volle 7 minuten nadat Eva eenzaam en alleen haar ontslag aankondigde, legde Alexia reeds de eed af als kersverse staatssecretaris bij de koning. Zelfs de regisseur van House of Cards had deze plot zelf niet kunnen verzinnen. Alexander en niet-liberale partijvoorzitter Egbert Lachaert waren in eerste instantie zeer fier op hun meesterwerk, maar zullen de volgende dagen en weken ondervinden dat dit een blunder van formaat zal blijken te zijn.


Om te beginnen onderschatten ze Alexia Bertrand enorm. Alexia is immers, in tegenstelling tot zowat iedereen bij de VLD-top, nog wel een echte liberaal die zich volgens mijn inschatting bovendien niet zal laten inpakken door Alexander. In volle coronacrisis was zij één van de weinige politici die wel aan de alarmbel trok en zich serieuze vragen stelde bij de dwaze en niet bepaald proportionele maatregelen die onze regering doorvoerde. Vervolgens gaan enorm veel prominente en minder-prominente VLD-leden zeer teleurgesteld reageren dat wederom iemand van buiten de partij een topfunctie krijgt. De opgekropte frustraties van de afgelopen jaren gaan de volgende dagen en weken dan ook nog meer beginnen etteren. Ik voorspel dat deze partij volledig uit elkaar valt in de loop van 2023. Ondertussen snappen zowat alle overgebleven leden immers dat hun partij een dictatuur is geworden van twee co-dictators, met name Alexander en Vincent. De laatste jaren werden alle liberale principes overboord gegooid en draaide alles om de personencultus van de twee co-dictators. Ik denk dat ze bij VLD onderschatten hoeveel lidkaarten er de volgende dagen weer gaan binnenstromen. Vervolgens onderschat de premier de doos van Pandora die hij nu heeft geopend. De eerste viool van Vivaldi is blijkbaar zo arrogant geworden dat hij denkt dat hij zich werkelijk alles kan permitteren. Deze week heeft hij echter te veel mensen tegen zich in het harnas gejaagd en dit gaat de volgende weken als een boemerang in zijn gezicht ontploffen. Eigenlijk had hij ontslag moeten nemen. Hij is immers de kapitein van de ploeg met de állerslechtste begroting van gans Europa. Dat is zijn verantwoordelijkheid en die van niemand anders. Ik denk dat hij deze keer zijn hand echt wel heeft overspeeld.


Waar Alexander helaas nog wel in geslaagd is, samen met zijn goede vrienden Vincent Van Quickenborne en de onverkozen Annelies Verlinden, is de uitrol van steeds meer slimme camera’s. Deze week kwam er in de media dat het aantal ANPR-camera’s in ons land tegen eind volgend jaar zal verdubbelen. Tegen dan zullen in ons land 4200 ANPR-camera's langs vooral autosnelwegen en drukke gewestwegen op actief staan. Vivaldi speelt het deuntje van verkeersveiligheid op een valse viool, als je het mij vraagt. Herinnert u zich nog waarvoor de eerste ANPR-camera’s die geïnstalleerd werden gingen gebruikt worden? Er werd ons toen door onze politici wijsgemaakt dat deze bedoeld waren om louter zware misdaad te bestrijden. Op welke terreurdreigingsniveau zitten we dan ondertussen? Zou iemand dit nog geloven? Tijdens de pandemie bleken deze camera's plots gebruikt te worden om te tellen hoeveel bezoekers je met kerst over de vloer kreeg. Dit is helaas geen grap, want dit is letterlijk gebeurd. Deze slimme camera’s zijn er dan ook natuurlijk enkel en alleen om alle burgers te kunnen monitoren. Big Brother komt wel heel dichtbij. Binnenkort heb je al prijs als je te snel van je oprit rijdt. Deze camera’s zijn overigens ook nog eens belachelijk duur. Elke camera, los van het onderhoud op termijn, kost ongeveer €37.000. De totale aankoopkost van dit dictatoriale systeem komt dus op meer dan 155 miljoen euro. We leven stilaan in een land waar verkeersovertredingen en privacy deskundiger geobserveerd en veroordeeld worden dan geweld of diefstal. Uiteraard kijkt de fiscus kwijlend toe, want bij Financiën snappen ze al dat dit systeem in de toekomst zal worden gebruikt voor het befaamde rekeningrijden. Om het klimaat te redden natuurlijk, maar als u dit leest snapt u zelf ook wel dat het hier allerminst om draait. We hebben een begrotingstekort van 35 miljard euro, we kunnen noch pensioenen, noch arbeid hervormen, noch een budget maken, noch de veiligheid verbeteren, noch justitieachterstand inhalen, noch energiezekerheid garanderen, maar in het flitsen en monitoren van de eigen burgers zijn we wel wereldkampioen. We evolueren dus steeds meer naar een politiestaat met een constante surveillance. Zelfs China heeft niet zoveel camera's per inwoner. Waarom laten we dit toe? Wanneer stoppen we dit misdadige Vivaldi-beleid? Wanneer stoppen we deze globalistische neocommunistische agenda van het World Economic Forum (WEF)?


De Duitse extremistische voorzitter van het WEF, Klaus Schwab, verscheen trouwens afgelopen week verschillende keren in de mainstream media en ook dat stemde me zeer gelukkig. Tot enkele weken geleden dachten immers nog zeer veel mensen dat Klaus een verzinsel was van “complotdenkers” die helemaal van het padje zijn, maar nu blijkt deze Duitser met zijn porno accent niet louter een complotfigurant te zijn, maar wel degelijk te bestaan. Zelfs De Standaard schreef deze week voor de eerste keer dat er zoiets bestaat als de “Great Reset” en dat deze antidemocratische ideologie van het grootkapitaal mogelijks te veel politieke invloed bijeen aan het scharrelen is. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las, maar het stond er echt. Hopelijk zet dit eindelijk meer mensen aan om zich te verdiepen in het dystopische wereldbeeld dat deze gek wil uitrollen. Hij wil dan ook niets minder dan de totale controle over alles en iedereen en dit naar Chinees model. De Standaard schreef dit artikel zeer terecht naar aanleiding van de aanwezigheid van de gekke Duitser op de G20-top in Bali. De Groep van 20 (G20) is een groep bestaande uit 19 landen en de Europese Unie. Gezamenlijk beslaan de leden van de G20 zo'n 80% van het wereldwijde bruto nationaal product, zo'n 75% van de wereldhandel en 60% van de wereldbevolking. Velen waren deze week terecht zeer verbaasd dat onze gekke Duitser daar aanwezig was, aangezien hij geen verkozen politicus is, maar de oprichter van een elitair clubje met gekke en uiterst gevaarlijke ideeën. Toen enkele Vlamingen zich hier eerder deze week vragen bij stelden, stond de bekendste en helaas ook meest beruchte Vlaamse factchecker Rien Emmery uiteraard paraat om dit feit weg te zetten als domme “wappie”-praat en ontkende hij ten stelligste dat de gekke Duitser daar aanwezig was. Hij beweerde dat de Duitser wel aanwezig was op een andere top die toevallig in de buurt plaatsvond. Dat klopte ook deels, er was ongeveer gelijktijdig een B20-top, maar dat is gewoon een onderdeel van de G20. De grootste leugenaar van Knack en VRT moest dan ook zijn loon veiligstellen. Hij werkt immers voor WC Eend en dient de geur van de stinkendje potjes weg te nemen. In het verleden duurde het meestal zo’n 3 à 4 maanden vooraleer bleek dat Rien fout was en zijn factcheck weer op geen hol sloeg. Deze keer bezorgde hij me echter echt wel de slappe lach, want enkele uren nadat meneer Emmery zijn artikel publiceerde waarin hij “complotdenkers” zoals gewoonlijk vernederde, kwam er een tweet van de G20-top zelf, waarin ze fier meedeelden dat ze zeer vereerd waren dat Klaus op hun top aanwezig was. Daar stond leugenachtige Rien dan weer met zijn mond vol tanden. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat hij geen factchecker, maar een factshaper is. Hij vervormt feiten in functie van zijn eigen waarheid. Of hij vervormt deze in functie van diegene die hem hiervoor betaalt, dat zal de toekomst moeten uitwijzen.


Wat er op de G20-top zelf is afgesproken was trouwens ook wederom vrij voorspelbaar. Het eerste wat mij toch wat zorgen baart is de verklaring die de leiders hebben ondertekend. Daar staat immers te lezen dat de landen van de G20 zich zullen inzetten om een systeem uit te werken om digitale vaccinatiepaspoorten te creëren die bij een toekomstige pandemie zullen worden gebruikt om alle internationale reizen te "faciliteren". Een vaccinatiepaspoort willen invoeren is natuurlijk bewijzen dat men niet gelooft dat vaccins werken, anders was het immers overbodig. Het is echter wel een glijmiddel voor een “digitaal paspoort” voor alles waarvan je vroeger nooit had verwacht ooit te moeten vragen om er recht op te hebben. Indien de landen dit gaan implementeren betekent dit dat de WHO (vroeger bekend onder World Health Organization, maar nu als World Homicide Organization) weldra zal bepalen welke vaccinatie je moet hebben om te kunnen reizen. Dit betekent werkelijk het einde van de vrijheid om te kunnen reizen. Ik zou toch ook graag even herhalen dat Bill Gates, die daar ook aanwezig was, toevallig (of niet) de grootste donateur is van de WHO en tegelijk ook heel nauw betrokken is bij de ontwikkeling van enorm veel vaccins én hier enorm veel geld mee verdient. Helaas blijkt dus weer een complottheorie waarheid te worden. De vaccinatiepaspoorten voor internationaal reizen worden nu officieel voorbereid. Voor de factcheckers die willen beweren dat ik hier zaken verzin, check paragraaf 23 van de G20 Declaration van afgelopen week. Tijdens de debatten over dit thema werd er overigens niet louter specifiek gesproken over reizen, maar ook over “zich verplaatsen”. Volgens de aanwezigen moeten lockdowns in de toekomst vermeden worden en zouden enkel gevaccineerde mensen zich nog mogen verplaatsen. Het idee van specifieke landsgrenzen is voor dit elitair clubje dan ook eerder iets van het verleden. Zij willen evolueren naar een aantal grotere zones in een multipolaire wereld met één wereldregering waar er ook “verboden zones” zijn en de mensen gepusht zullen worden naar “smart cities” waar een totale controle zal heersen. In die steden zal crowd control in combinatie met gezichtsherkenning (door de slimme camera’s natuurlijk) immers makkelijker zijn. Ook Canadees premier Justin Trudeau was uiteraard aanwezig op zowel de G20- als de B20-top en zoals gewoonlijk kwam hij met zeer bedenkelijke uitspraken. Hij liet optekenen dat Canada een voortrekker zal zijn in het monitoren van wat er op sociale media verschijnt door middel van artificiële intelligentie (AI). Voor de veiligheid van de burgers mag immers enkel wat door de overheid is toegestaan online verschijnen. Klaus Schwab zat uiteraard te glunderen wanneer hij de beste leerling van zijn Young Global Leaders-klas deze woorden zag uitspreken. Klaus was trouwens ook blij met de videoboodschap van zijn andere pupil, de Nederlandse Koningin Máxima. Zij riep op dezelfde top in Bali op om zo spoedig mogelijk te bouwen aan een infrastructuur voor digitaal geld, waarin je digitale identiteit gekoppeld wordt aan je digitale portemonnee. Een mens zou zich afvragen welke duistere geheimen onze Klaus over Máxima of haar koninklijke echtgenoot heeft dat zij zo wanhopig zijn boodschap moet brengen. De toekomst zal het uitwijzen, daar ben ik vrij zeker van.


Ook de Nederlandse premier en de minister van Buitenlandse Zaken zitten trouwens overduidelijk in de zak van kerstman Klaus. Zij passeerden uiteraard ook op zijn academie. Het lijkt er dan ook op dat ze van Klaus de instructie hebben gekregen om zo spoedig mogelijk de Nederlandse politieke partij FVD te verbieden. Hier gaan ze de volgende weken steeds meer op inzetten. Deze week is het alleszins een beetje in hun gezicht ontploft en dat was een andere reden waarom ik zo optimistisch was. Beide excellenties hadden zich op Twitter immers zeer negatief uitgelaten over Gideon van Meijeren, kamerlid voor FVD, die vorige zondag passeerde in een aflevering van Compleetdenkers. Dit gesprek was zeer interessant en ik kan u ten zeerste aanraden die te bekijken indien u dat nog niet deed. Een Nederlandse psychologe en notoir FVD-haatster vond het echter nodig om wat te knippen en plakken in deze aflevering en monteerde een filmpje waarin ze liet uitschijnen dat Gideon opriep tot een gewelddadige bezetting van het parlement. De NOS, de Nederlandse publieke omroep, pikte dit fragment op zonder na te kijken of dit werkelijk klopte en schreef een artikel waar Gideon met de grond gelijk werd gemaakt, waarna zowat alle andere mediakanalen in Nederland hetzelfde deden. Zowat alle politici, waaronder ook Rutte en Kaag, riepen dat het Openbaar Ministerie dit moest onderzoeken zodat Gideon kon worden veroordeeld. De waarheid was echter dat in de aflevering Gideon zich uitdrukkelijk distantieerde van geweld en zei dat hij hoopte dat er ooit een fluwelen revolutie zou komen tegen onze huidige, ondemocratische overheden. Steeds meer Nederlanders begonnen dit te beseffen na het bekijken van de ganse aflevering en alle politici die Gideon onterecht hadden beschuldigd kregen nadien stevig en zeer terecht de wind van voren. In plaats van Gideon te demoniseren, hebben ze hem deze week een stuk bekender gemaakt en zelfs veel tegenstanders van FVD hebben deze week ingezien dat de media deze integere politicus zeer onterecht hebben trachten te framen als een misdadiger en een extremist. De volgende keer dat ze dit gaan proberen zal dit volgens mij nu nog sneller worden doorprikt.

Ik kom deze week ook nog even terug op het coronaverhaal. Er was immers weer wat nieuws dat best grappig en interessant was. Vooreerst was er het meer dan aangename nieuws dat de briljante tennislegende Novak Djokovic binnen enkele weken toch mag deelnemen aan de Australian Open. Nadat hij eerder dit jaar Australië niet binnen mocht, omdat hij slim genoeg was om zich niet te laten prikken tegen COVID-19, kreeg hij het verdict dat hij 3 jaar het land niet meer zou binnen mogen. De Australische autoriteiten waren ook zeer vriendelijk in de aankondiging van dit nieuws. Blijkbaar hebben ze aan de andere kant van de wereld toch eindelijk het licht gezien en zullen daar weldra ook de stinkende coronalijken uit de kast beginnen vallen. Vervolgens verscheen er deze week ook een schitterend artikel in Nature waarin wordt uitgelegd dat Vitamine D de kans op overlijden binnen 30 dagen na een COVID-19-infectie extreem reduceert. Vitamine D3 is hier trouwens nog een stuk effectiever dan vitamine D2. Dit artikel stemt me zeer gelukkig, want zowel Marc Van Ranst als onze factcheckers van VRT en Knack hebben dit bijna twee jaar weggezet als een dwaze complottheorie en holistische kwakzalverij. Ook een andere “complottheorie” in dit thema heeft deze week trouwens eindelijk de media gehaald. Zowat alle media berichtten afgelopen week over de aanzienlijke oversterfte deze zomer. Toen ik dit las kreeg ik dadelijk de slappe lach, omdat Marc Van Ranst nog een week eerder had getweet dat er helemaal geen oversterfte was in België en dat dit louter een verzinsel is van domme antivaxxers. Ik begin stilaan te denken dat zelfs onze mainstream journalisten onze nonkel Marc zo beu zijn dat ze bijna expres het omgekeerde beginnen te schrijven van wat viroleugenaar Marc steevast brengt. De media schreven wel nog dat de oversterfte o.a. een gevolg is van de zeer hete zomer. Dit is uiteraard je reinste onzin en dat kan je ook lezen op de website van Sciensano. Daar staat letterlijk: "Sciensano beschikt nog niet over de specifieke doodsoorzaken en daarom is het niet mogelijk hitte aan te wijzen als de bewezen oorzaak van de oversterfte." Ongeveer iedereen met een IQ hoger dan 73 snapt ondertussen dat de echte oorzaak van de oversterfte de coronaprikken zijn. Landen met veel lagere temperaturen dan bij ons deze zomer (maar met een gelijkaardige prikgraad) kennen - soms - een nog grotere oversterfte. Wat de pers hier tracht te doen is een dubbelslag slaan. Ze willen enerzijds de aandacht afleiden van de schadelijke prikken en anderzijds willen ze deze aandacht kanaliseren naar het klimaat. Benieuwd wat ze over enkele weken gaan schrijven over de oorzaak van de oversterfte die we de laatste weken zien zonder hittegolf. Er was deze week trouwens nog een interessante studie. In januari dit jaar toonde een preprint studie aan dat mRNA-vaccins het immuunsysteem onderdrukken, wat het risico op infectieziektes en kanker vergroot. Het onderzoek is nu peer reviewed, ofwel onafhankelijk bevestigd door andere wetenschappers. Factshaper Rien Emmery van WC Eend gaat dus niet meer kunnen zeggen dat het een dwaze studie is van een domme wappie professor. Ik vermoed trouwens dat we hem nog vrij weinig zullen zien schrijven over de prikken, want stilaan snappen zelfs de grootste prikfans dat ze enorm hard bedrogen zijn geweest. Ik vermoed dat het nog ongeveer 3 à 6 maanden zal duren vooraleer ook de mainstream media klaar zullen zijn om hierover te schrijven en hopelijk zal er dan eindelijk worden onderzocht wie ons bewust heeft gemanipuleerd en wie wat heeft verdiend om ons te beliegen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel…


Naar een beetje oude maar eigenlijk zeer goede gewoonte eindig ik ook graag vandaag met enkele quotes die professor Rik Torfs deze week deelde via Twitter:


““Klaus Schwab pleit voor een ‘diepe herstructurering van onze wereld’.” Hoeveel mensen zullen daarbij ‘ontslagen’ worden?”


“Ik begrijp niet waarom wij een groter deficit in onze begroting hebben dan andere landen van de Europese Unie. Corona, de energie- en de klimaatcrisis zijn niet typisch Belgisch. Zou het dan toch liggen aan de politieke onmacht om ons ideologisch gespleten land te moderniseren?”


“Als politici of journalisten zich uitsloven om heel hard te deugen, is het onvermijdelijke resultaat de triomf van de hypocrisie. Waarmee ze vroeg of laat tegen de muur lopen.”


“Ik vraag me af hoe we later zullen kijken naar de coronatijd met zijn ongetwijfeld goede maatregelen maar ook met een eenzijdige klemtoon op het virus alleen en de autoritaire trekjes die bij sommige hoofdrolspelers zeker aanwezig waren. De toekomst zal het leren.”


Steven Arrazola de Oñate4.103 weergaven16 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

16 comentários


Estelle Sanders
Estelle Sanders
21 de nov. de 2022

Ben ik nu lid ????

Curtir

Estelle Sanders
Estelle Sanders
21 de nov. de 2022

Fantastisch geschreven Steven. Hopelijk gaan we naar de overwinning van de satanische Globalisten.

Curtir

Heel gevat en de nagel op de kop, proficiat.

Curtir

Ik weet niet of u het in een vorig artikel al aankaartte maar wat echt een absolute zege was voor iedereen met een IQ van +/- 73 was de horing in de V.S.-Senaat alwaar de president van Pfizer de duimschroeven werd aangemeten omtrend de efficiëntie van hun vaccin en de mate waarin het vaccin na toediening verspreiding van het virus voorkomt.


Het antwoord hierop was dat het vaccin hierin grandioos faalde, meer nog, het is zelfs nooit op die absoluut essentiële doelen onderzocht.


Niet vóór, niet tijdens en zelfs niet eens na de ontwikkeling en wereldwijde uitrol ervan.


Dit was in een onderzoekscommissie van de Amerikaanse senaat en kwam uiteraard nergens ter wereld in de main stream media aan bod.


Curtir

Tony Dethier
Tony Dethier
21 de nov. de 2022

Hopelijk heeft u gelijk Steven! Anderzijds lees toch enkele “niet” aangename ontwikkelingen die butchers van de G20 beslist hebben! Wordt waarschijnlijk vervolgd!?

Curtir

Met uw kleine steun blijft deze website online zonder reclame

Doneer een bedrag naar keuze. Met €1 euro zijn wij al enorm tevreden.

Dankjewel voor uw steun!

bottom of page