top of page

DE CORONALEUGENS1. Met mondjesmaat wordt in de medische wereld toegegeven dat niet alleen Covid, maar ook de mRNA-based vaccins hartproblemen kunnen opleveren. Topcardioloog en hartchirurg Pedro Brugada plaatst Covid en het vaccin nu gewoon naast elkaar.


Dat betekent dat voor de niet-risicogroepen inzake Covid (vooral kinderen, jonge mensen en zelfs mensen tot 50 zonder comorbiditeiten) de risk/benefitverhouding helemaal anders zat dan ons werd voorgehouden. En mogelijks wist men dat op het ogenblik dat de overheidsadviezen werden verstrekt.


2. Het European Medicines Agency bevestigt inmiddels inmiddels dat de Covidvaccins enkel werden geautoriseerd voor persoonlijke bescherming. Er waren nooit voldoende data om te besluiten tot een beperkte overdraagbaarheid van het virus door de vaccins.


Liliane Schoofs, hoogleraar moleculaire biologie aan de KU Leuven, tweette al in december 2021 dat het immunologische basiskennis was dat een intramusculair toegediend vaccin de transmissie/overdracht/besmetting van een mucosale infectie niet kan stoppen. Toen dat veel later ook weeral met mondjesmaat werd toegegeven door de overheidsvirologen, tweette ze cynisch dat ze dan toch haar basiscursus niet zou moeten aanpassen.


3. Het Covid Safe Ticket (CST) dat een heftige splijtzwam in de samenleving bracht, was volledig gebaseerd op de verkeerde thesis van de geblokkeerde transmissie en dus niet-besmetting door gevaccineerde personen.


Jongeren die helemaal niet tot de risicogroepen behoorden, gezonde sporters en vele anderen werden door dat CST richting vaccinatie geduwd, die dus niet zonder risico was. Op diezelfde basis schreef Conner Rousseau zelfs in januari 2022 (!) nog een vrije tribune in de Standaard met de titel “Laat ongevaccineerden nergens meer binnen”.


Het hele narratief “je doet het voor een ander” was één grote leugen, en éénieder die voor de basiscursus van Prof.Dr. Schoofs was geslaagd kon en moest dat weten.


Op diezelfde verkeerde basis werden ongevaccineerden als “wappies” en potentiële of zelfs daadwerkelijke moordenaars weggezet. De uitspraken van Premier De Croo in dat verband waren hallucinant.


Strafrechtelijke bepalingen werden ingevoerd en afgedwongen op diezelfde verkeerde basis.


4. Mensen werden verkeerd geadviseerd met potentieel fysieke en psychische gevolgen zoals misbruik van mensen. Gezinnen werden uiteengerukt en moeders werd contact met hun kinderen ontzegd.


Voor misbruik dat door bedienaars van de Rooms-Katholieke Kerk gebeurde, is iedereen het erover eens dat er een parlementaire onderzoekscommissie moest komen. Voor veel slachtoffers was het te laat, door overlijden of verjaring.


Frank Vandenbroucke blijft mordicus inzage weigeren van zijn mails uit die periode. Geen huiszoekingen werden uitgevoerd bij virologen als Van Ranst of Vandamme.


Hoelang wil men wachten met een parlementaire onderzoekscommissie? Tot de verjaring?


Beeld je even in welk wantrouwen dat in de politiek zou teweegbrengen als later blijkt dat onderzoeken veel te laat werden opgestart.


Quousque tandem, civilibus, abutere patientia nostra?


Pieter Laleman718 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Als je tijd hebt, bekijk dan eens deze video: https://videowaarheid.nl/video/na-de-wereldwijde-vaccinatietragedie-nu-het-wereldwijde-vaccinatieregime-werking-en-gevaren-van-de-mrna-injecties-sucharit-bhakdi/ Bhakdi vraagt expliciet op het einde van zijn betoog dat de schuldigen gestraft worden.

Like
W
W
Nov 24, 2023
Replying to

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) kwam deze week met schokkende feiten over de coronavaccins.


https://marceldegraaff.nl/persconferentie-schokkende-onthullingen-covid-vaccinaties/

Like

Noemen we deze manier van verkeerde en leugenachtige informatie .....Genocide??

Decorontwerper en de rest van de leugenachtige bende.

Hoeveel moeten er nog sterven heren virologen, de vaccinatieschade , turbo kankers

Mensen en kinderen met hartproblemen en overlijden.

Al is de leugen nog zo snel............wel.

Like

david job
david job
Nov 23, 2023

Het hele coronacircus was een frats van begin tot einde.

de vaccins hadden nooit mogen worden goedgekeurd. op basis van de studie van Pfizer was er dan ook geen enke bewijs dat de vaccins besmetting voorkomen omdat het simpelweg nooit is onderzocht. De basis van de CST was dus volledig wetenschappelijke onzin.

dat de vaccins niet werken was al snel duidelijk, de ”absolute risk reduction “ is minde dan 1% maw totaal nutteloos. Dit werd al in october 2020 gepubliceerd in de BMJ door Peter Doshi, niet echt een complotdenker.

de tv Experten hebb zitten liegen over alles tijdens de nep pandemie en ze komen er nog mee weg ook, de schade die is veroorzaakt is nooit te herstellen laat…

Like

Met uw kleine steun blijft deze website online zonder reclame

Doneer een bedrag naar keuze. Met €1 euro zijn wij al enorm tevreden.

Dankjewel voor uw steun!

bottom of page