top of page

Veilig en efficiënt was geen leugen, het waren twee leugens

"Veilig en efficiënt," zo luidde de jubelende mantra die de wereld overspoelde toen COVID-19-vaccins voor het eerst op het toneel verschenen. Maar nu, ongeveer twee jaar later, begint het stof neer te dalen, en de realiteit die tevoorschijn komt, is er een van bedenkingen, onzekerheden en groeiende zorgen.


Onlangs werd het Pfizer-contract met de overheid van Zuid-Afrika, gedateerd op 30 maart 2021, openbaar gemaakt. (Bron : Pandemic Transparency - Health Justice Initiative (HJI)) In Europa was een vergelijkbare gebeurtenis eerder voorgevallen, maar de inhoud was grotendeels verhuld door zwarte balkjes, verborgen achter dikke lagen censuur. Dit contract dat nu openbaar werd gemaakt en maar liefst 46 pagina's beslaat, biedt een inkijkje in wat er zich achter de schermen van de vaccinatiecampagne afspeelde. Hoewel we niet met absolute zekerheid kunnen zeggen of Europa exact hetzelfde contract accepteerde, lijkt het waarschijnlijk dat dit als een wereldwijde standaard fungeerde.


Wat echter het meeste zorgen baart, is een specifiek fragment uit dit contract. Hierin wordt onomwonden toegegeven dat het vaccin in een haast is ontwikkeld, dat de langetermijneffecten onbekend zijn en dat er zelfs onbekende bijwerkingen kunnen optreden. De normaal gesproken verplichte procedures voor traceerbaarheid, zoals 'serialization' met unieke identificatienummers, werden opvallend afgeschaft. Serialisatie is een essentieel hulpmiddel dat wordt gebruikt door regelgevende instanties om de geldigheid van farmaceutische producten aan te tonen, zodat ze het product of de producten kunnen traceren tot aan de oorspronkelijke fabrikant. Het is dan ook zeer bedenkelijk en bizar dat Pfizer hier uitdrukkelijk vroeg om dit niet te doen. Al even schokkend is de expliciete vermelding dat Pfizer geen enkele aansprakelijkheid accepteert.Dit brengt ons tot een essentiële vraag: waarom werden deze vaccins aanvankelijk wereldwijd als veilig en doeltreffend bestempeld, terwijl kritische stemmen die legitieme vragen stelden, werden bespot en als onwetend werden afgedaan omdat ze "de wetenschap niet volgden"? Vandaag de dag weten we helaas dat er aanzienlijke bijwerkingen zijn opgetreden. Haast dagelijks kom ik in contact met mensen van wie het leven ingrijpend is beïnvloed na deze injecties.


Op de website www.laatjevaccineren.be van de Vlaamse overheid doen ze echter nog steeds of deze injecties wel veilig en efficiënt zijn. Er staat nog letterlijk het volgende te lezen: “De meest voorkomende bijwerkingen van de coronavaccins zijn een pijnlijke en soms wat gezwollen (rode) plek op je arm daar waar je geprikt bent, vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn en koorts. Soms kan je ook last hebben van gezwollen lymfeklieren. Dezelfde bijwerkingen komen voor bij de boosterprik.” Verder lezen we: “Uit nauwgezette opvolging van mRNA-vaccins door gezondheidsautoriteiten is gebleken dat vooral bij jongens en jonge mannen er een licht verhoogd risico is op myocarditis (hartspierontsteking) in de eerste paar weken na vaccinatie. Deze bijwerking is zeldzaam, kan behandeld worden en heeft een mild verloop.” Ondertussen begrijpt ongeveer iedereen dat dit een manifeste leugen is. De laatste boosterprik is alweer even geleden en nog steeds lezen we elke week in de krant over een bekende sporter die weer het leven liet na een hartaanval. Elke week lezen we in een krant wel een bericht over de reden waarom hartaanvallen toenemen, de olifant in de kamer wordt helaas nooit benoemd.De kritische stemmen die de wereld correct willen informeren worden nog steeds stilgezwegen. Hebben we in de media al gehoord van cardioloog dr. Aseem Malhotra? Deze Britse gerenommeerde arts is zelf dubbel gevaccineerd en trok tot vorig jaar zelf twijfelaars over de streep om de prik te halen. Vorig jaar riep hij echter in een peer-reviewed artikel van 26 september 2022 de wereld op om de mRNA-vaccinaties met onmiddellijke ingang op te schorten. Want, zegt hij, "Een nieuwe analyse van de onderzoeksdata toont dat het risico op ernstige bijwerkingen van het vaccin groter is dan dat om met Covid-19 in het ziekenhuis te belanden."


Helaas doet de Belgische Hoge Gezondheidsraad in België nog steeds of haar neus bloedt. Weldra begint de nieuwe boostercampagne en deze ‘specialisten’ raden zo’n 2 miljoen Belgen een nieuwe coronaprik aan: mensen van 65 jaar of ouder, mensen met onderliggende aandoeningen, zwangere vrouwen, zorgpersoneel en wie samenleeft met mensen met een sterk verzwakt immuunsysteem. Met al de bijwerkingen die we nu kennen is dat niet alleen wereldvreemd maar zelfs misdadig te noemen. Zeker als we het hebben over zwangere vrouwen. Tot voor de pandemie wist ongeveer iedereen dat zelfs een simpele aspirine niet ok is om te nemen als je zwanger bent. Nu werd de wereld overtuigd dat een experimenteel vaccin helemaal geen probleem was. Een UK-overheidsadvies, bijgewerkt op 5 juni 2023, is nochtans zeer duidelijk: "Sufficient reassurance of safe use of the vaccine in pregnant women cannot be provided", vrij vertaald: “De veiligheid van het gebruik van het vaccin bij zwangere vrouwen is onvoldoende onderzocht.” Waarom wordt in België dan nog steeds geadviseerd dat zwangere vrouwen zich ook moeten laten injecteren?


Het lijkt erop dat politieke instanties en media nog steeds terughoudend zijn om volledig toe te geven aan deze realiteit. Ik druk me dan nog zeer voorzichtig uit. Dit gebrek aan transparantie en openheid laat degenen die schade hebben opgelopen door vaccinatie in de kou staan. Dit is geen zaak van 'tegen vaccins zijn', maar eerder een pleidooi voor eerlijke en volledige informatie.


Het is tijd voor verantwoordelijkheid en verheldering. Als we echt willen dat mensen vertrouwen hebben in vaccinatieprogramma's, moeten we de waarheid durven onder ogen te zien, ongeacht hoe ongemakkelijk die waarheid is. Het publiek verdient niets minder dan eerlijke en gedetailleerde informatie over de vaccins die hun lichamen ingaan. Pas dan kunnen we een oprecht veilige en efficiënte weg voorwaarts vinden, zonder dubbele leugens die ons omringen.


Steven Arrazola de Oñate

4.061 weergaven12 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

12 Comments


Een zeer opmerkelijk artikel dat een link legt tussen de moorden op JFK, zijn broer Bobby Kennedy met de farma-reus `Eli Lilly als opdrachtgever. De reden? Een schandaal rond het uitrollen van het Polio vaccin. En niet alleen dat, verder wordt ook verband blootgelegd met de Covid-saga. En nog meer wordt een link gelegd dat de gedachte van één wereldregering al begon met de opkomst van Hitler die  gesponsord geweest is door sinistere kapitaalkrachtige (Amerikaanse?) constructies die hetzelfde doel hadden als de kapitaalkrachtige instellingen nu. Een complottheorie? Lees dan ook de referenties. **** De doodsbedreigingen aan Bobby Kennedy door Eli Lilly openbaargemaakt door een Nieuw-Zeelander.  (Dean Warwick; hij was oorspronkelijk afkomstig uit Nieuw-Zeeland.) Eli Lilly gaf procureur-generaal Ramsey Clark bedek…

Like

En toch blijft men deze leugens verspreiden. Dat dokters die een nauwe relatie hebben met de patiënt hieraan meewerken maakt het nog erger. Ze volgen eerder hun eed van hypocrites dan van Hyppocrates

"the medical ethics principle of “non-maleficence”, that is to refrain from doing any harm first, before doing any good."

Nooit zal ik, om iemand te gerieven, een dodelijk middel voorschrijven of een raad geven, die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft. Nooit zal ik een vrouw een instrument voorschrijven om een miskraam op te wekken. Maar ik zal de zuiverheid van mijn leven en mijn kunst bewaren......enz.

******

Op 16.09.23, onderstaande  mail gekregen van de dokterspraktijk waar ik als patiënt  ben ingeschreven.

Er werken…


Like

Piet Canaery
Piet Canaery
Sep 11, 2023

Dat het een tussendoor-experiment was in de zoektocht naar iets tegen kanker, dat kon je op een bepaald moment ook gewoon in de krant lezen. Al hadden die waarschijnlijk niet eens door dat ze hierdoor - in al hun ijver om deze techniek te aanbidden - eigenlijk ook gewoon het bewijs geleverd hebben... https://www.facebook.com/photo/?fbid=545002411169402&set=a.110892767913704

Like
W
W
Sep 12, 2023
Replying to

Heel die corona had niets met kanker te maken , volgens ik u kan begrijpen ; ik heb overal vernomen dat die man , hoe heet hij ook weer .?. die het testen heeft uitgevonden , deze testen die voor de corona bedrog en waardeloos bleken te zijn , deze testen waren uitsluitend bedoeld geweest naar een onderzoek ivm kanderdiagnose en helemaal niet voor zoiets als corona of verkoudheidsvirussen .Laat het beestje maar heten wat het werkelijk is .

Like

“Uit nauwgezette opvolging van mRNA-vaccins door gezondheidsautoriteiten is gebleken dat vooral bij jongens en jonge mannen er een licht verhoogd risico is op myocarditis (hartspierontsteking) in de eerste paar weken na vaccinatie. Deze bijwerking is zeldzaam, kan behandeld worden en heeft een mild verloop.”

laat duidelijk zijn, myocarditis; hoe mild ook is altijd fataal op termijn van jaren. Bij genezing wordt er kalk gevormd die de spier verhard.

Like

W
W
Sep 10, 2023

Wie wil horen hoe goed vacc zijn van een oude rot in t vak


https://www.alwareness.org/lezing-dr-hans-moolenburgh-over-vaccinatie/


Frappant te onthouden bij deze discours is wat hij aan t einde vertelt , :

Bij die conferentie over het enten van de WHO werd er 1 uur gepraat over morbiditeiten , 1 uur over de bijwerkingen van het enten , en ....2 uren over hoe deze aan het publiek zouden kunnen onthouden worden .


En , nog , mensen worden door de wetenschap als niet minder dan gewone dieren beschouwd , vandaar dat al de virologen voor deze postjes maar ook dierenartsen zijn , de ware kenners van de immuniteit zijn immer veel te kritisch en worden weggebonjourt , massaveestapel geneeskunde heet zoiets .

Like

Met uw kleine steun blijft deze website online zonder reclame

Doneer een bedrag naar keuze. Met €1 euro zijn wij al enorm tevreden.

Dankjewel voor uw steun!

bottom of page