top of page

Fotogallerij

Lezing Haacht - 2 december 2022

Op 2 december 2022 hield Steven zijn eerste lezing over mijn eerste boek. Ik werd hiervoor heel hartelijk ontvangen door Bettina en Danny in het Zenfit Centrum. 

lezing haacht.jpg

Lezing Aarschot - 8 december 2022

Op donderdag 8 december mocht Steven bij de schitterende mensen van Good Vibes Aarschot in De Knoet in gesprek gaan met Bernardo Cardeña Cutillas. 

knoet.jpg

Lezing Dendermonde - 11 december 2022

Deze zondagnamiddag werd een zeer interessante discussie. Er werd nagedacht over welke concrete acties er kunnen en moeten genomen worden om nieuwe vrijheidsberovende maatregelen (zoals CBDC, digital ID, carbon wallet, etc) die weldra zullen worden uitgerold te stoppen.

dendermonde.jpg

De Ontmaskering - Leuven - 15 december 2022

Ook de tweede voorstelling van De Ontmaskering was een schot in de roos. De prachtige zaal MC Square aan de Philipssite was ook volledig uitverkocht. Er waren verschillende artsen in de zaal die tijdens de vragen lieten weten volledig op dezelfde golflengte te zitten als dokter Erwin Annys.

leuven.jpg

De Ontmaskering - Hoeselt - 19 december 2022

Voor de derde voorstelling van De Ontmaskering trokken we naar Limburg en ook deze keer was de zaal van 200 personen volledig uitverkocht. Het publiek was opnieuw laaiend enthousiast waardoor we besloten hebben om de volgende voorstellingen in nog grotere zalen te organiseren. 

hoeselt.jpg

Breda - 12 februari 2023

Na een pauze van enkele weken zijn we er terug ingevlogen en deze keer trokken we naar Nederland om ook daar een eerste voorstelling te brengen van De Ontmaskering. In de prachtige bibliotheek van Breda werden we zeer warm onthaald en de Nederlanders bleken evenveel interesse te hebben in deze uiteenzetting als de Vlamingen. We keren dus zeker nog terug naar onze sympathieke Nederlandse buren.

breda.jpg

Geraardsbergen - 23 februari 2023

In Geraardsbergen had Steven een heel warm gesprek met Bettina Debee. Ook hier stelde het publiek zeer veel goede vragen en was het nadien zeer gezellig.

geraardsbergen.jpg

Radio Benelux - 4 maart 2023

Radio Benelux organiseerde vandaag voor de eerste keer een nieuw concept. Tussen 10u en 13u waren verschillende gasten, waaronder ook Steven, uitgenodigd om te spreken over relevante en actuele thema's. U kan deze boeiende uitzending integraal beluisteren via Culture Coated op Spotify.

culture coated.jpg

Hoevenen - 18 maart 2023

In Den buynderdijck van uitbater Frank Oyen kwamen tijdens de coronacrisis zeer veel gelijkgestemden samen. Ook vandaag leeft deze traditie voort en met veel plezier ging Steven daarom op deze mooie zaterdagavond in gesprek met Wendy. Een meer dan geslaagde avond met enorm veel positiviteit.

Hoevenen.jpg

Ingelmunster - 26 maart 2023

In het prachtige Shiva Center in Ingelmunster werd het een zeer warme en inspirerende namiddag met meer dan 100 toeschouwers. Steven mocht nogmaals samen op het podium met dokter Anne Fierlafijn en dokter Erwin Annys. Op het einde van de lezing kwam er spontaan een staande ovatie van het publiek. Een moment om te koesteren en nooit meer te vergeten.

Ingelmunster.jpg

Lezing Mechelen - 5 december 2022

Op maandag 5 december mocht Steven samen met Dirk Theuns spreken voor een bomvolle zaal in het ’t Hof bySONder te Mechelen.

mechelen 1.jpg

Lezing Mechelen - 9 december 2022

Aangezien de eerste lezing in Mechelen met Dirk Theuns zeer snel was uitverkocht deden Dirk en Steven het nog een tweede keer.

mechelen 2.jpg

De Ontmaskering - Turnhout - 12 december 2022

Vandaag stond de première van De Ontmaskering op het programma. De zaal was uitverkocht en reageerde zeer enthousiast.

turnhout.jpg

Oostende - 18 december 2022

Deze zondag organiseerde Sara Tavernier een lezing met Steven in het charmehotel Kruishof. Eerst was er een interview dat Sara afnam van Steven en tijdens het tweede deel werden de vragen van het publiek beantwoord.

oostende.jpg

Brasschaat - 29 december 2022

Net voor het einde van het jaar werd Steven enorm warm onthaald in Cafee Okee Privee van Dirk. Het werd een interactieve lezing die op een zeer aangename manier gemodeeerd werd door Sophie. De inleiding werd gegeven door Vincent Vandeputte. Steven was zichtbaar onder de indruk van de mooie woorden van Vincent. 

Brasschaat.jpg

Sint-Niklaas - 18 februari 2023

In Sint-Niklaas kwamen er op deze zaterdagavond zeer veel warme mensen opdagen. Toen het event enkele weken geleden werd aangekondigd door organisator Johan De Beule was het enkele dagen later al volledig uitverkocht. Ik had de eer om aan een panelgesprek te mogen deelnemen met dokter Erwin Annys en dokter Anne Fierlafijn. Het gesprek werd gemodereerd door de steeds optimistische Suzie Lejeaeghere. Ook het publiek was zeer actief. Een heel geslaagde avond die we misschien toch nog eens moeten herhalen.

sint-niklaas.jpg

Mortsel - 26 februari 2023

In Mortsel stond de première van de lezing "Van Dystopie naar Hoop" op het programma. Deze werd prachtig ingeleid door emeritus prof. dr. Philip Vermoortel. Steven brengt deze lezing samen met auteur Iris Scheys, zij schreef het schitterend boek "2084". De lezing gaat over onze veranderende maatschappij, de sluimerende dystopie, maar vooral over hoop op een betere toekomst. De auteurs bespreken hun innerlijke reis van de laatste jaren en hun visie op hoop.

Mortsel.jpg

Loenhout - 12 maart 2023

In het landelijke en zeer gezellige Loenhout stond de tweede lezing met Iris gepland. Het werd een meer dan gezellige zondagnamiddag.

loenhout.jpg

Wiekevorst - 19 maart 2023

Voor de derde lezing samen met Iris kwam er op deze zondagnamiddag in Wiekevorst wat minder mensen opdagen dan gebruikelijk. Het werd net daarom nog een veel fijnere namiddag dan gewoonlijk omdat ongeveer iedereen zijn of haar visie over hoop met de rest van groep kon delen.

Wiekevorst.jpg
bottom of page